Paradisæblemarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Oprindelsesland : Danmark Indsendt : |
|
|
Paradisæblerne vaskes og halveres og sættes over ilden med det vand der lige hænger ved dem fra skylningen.
Så koges de møre, så de kan passeres.
Mosen vejes, og til hvert kg. mos tages 7-800 g. sukker efter som paradisæblerne er sure til. Sukker røres ud i den varme mos, til den er opløst. Så koger den ganske stille, mens vi rører godt fra bunden i 7-8 minutter, hældes op i rene krukker og bindes til. Paradisæblemarmelade har en lidt bitter smag, som mange mennesker sætter pris på til marmelade. |
|
Opskriften er vist 24120 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Ava - 2012-09-03 13:08:07 Hvor lang tid tager det at koge dem møre? Per - 2008-09-22 10:13:42 Passeres menes at den skal stryges igennem en fin sigte. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne