Tomatmarmelade med ingefær og chili
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Cherrytomater Indsendt : |
|
|
Skær cherrytomaterne i halve og peberfrugten i tern.
Bland alle ingredienserne sammen i en gryde, og lad dem simre ved svag varme i 15-20 minutter.
Smag til med friskkværnet sort peber.
Bland geleringsmiddel med 2 tsk. sukker, hæld det i marmeladen under omrøring, og lad det koge med i 2-3 minutter.
Hæld marmeladen på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk til med det samme.
Spis marmeladen på brød, som den er, eller brug den i sandwich med stærk ost, parmaskinke, chorizo eller krydret kylling. |
|
Opskriften er vist 15780 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Ann - 2013-03-24 15:54:05 Dette er en nøjagtig gengivelse af en opskrift fra Politikens syltebog af Anne Hjernøe, hvor jeg i øvrigt også undrede mig over manglen på både ingefær og chili! Kirsten - 2009-04-13 19:54:24 Dette er en fantastisk "sovs" til fjerkræ og helstegte stege af kalv og okse. Den kan både serveres kold og varm. Efter min smag er det dog slet ikke nødvendigt med så meget sukker som i opskriften. jeg bruger kun den halve mængde.Og så jævner jeg den med maizenamel i stedet for geleringsmiddel og undlader konserveringsmiddel. Finthakket chili og ingefær efter smag. Sofie - 2007-09-24 22:55:00 Opskriften stammer fra politikens syltebog. Helle - 2005-01-01 01:01:01 Ingefær og chili... Hvor meget? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne