Rabarber-jordbærmarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
De rensede rabarber snittes i 1 cm lange stykker og blandes i syltegryden med halverede jordbær. Koges ved meget svag varme 20 min. uden låg. Pas på, at frugten ikke brænder på.
Tilsæt ingefær, sukker, citronsaft og -skal, og kog marmeladen ca. 10 min. uden låg.
Tag gryden af varmen, skum, fjern citronskal og tilsæt konserveringsvæske. Hæld marmeladen på rengjorte glas og tilbind straks.
Ingefær kan udelades eller erstattes med 1 stang vanille, hakket meget fint. |
|
Opskriften er vist 36447 gange,
og udskrevet 1107 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-05-18 21:45:49 Er der ikke nogen som har prøvet den, der kan give en kommentar? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne