Rabarber-jordbærmarmelade

Rabarber-jordbærmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rensede snittede rabarber
500 g.nippede jordbær
1 tsk.stødt ingefær (kan udelades)
4 dl.sukker
2 spsk.citronsaft
2 strimler gul citronskal
1 tsk.konserveringsvæske
 
Opskrift:
De rensede rabarber snittes i 1 cm lange stykker og blandes i syltegryden med halverede jordbær. Koges ved meget svag varme 20 min. uden låg. Pas på, at frugten ikke brænder på. Tilsæt ingefær, sukker, citronsaft og -skal, og kog marmeladen ca. 10 min. uden låg. Tag gryden af varmen, skum, fjern citronskal og tilsæt konserveringsvæske. Hæld marmeladen på rengjorte glas og tilbind straks.

Ingefær kan udelades eller erstattes med 1 stang vanille, hakket meget fint.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Jordbær rabarber marmelade

karakterer:
Opskriften er vist 36536 gange,
og udskrevet 1109 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-18 21:45:49
Er der ikke nogen som har prøvet den, der kan give en kommentar?