Kiwi marmelade
Hovedingrediens : Frugt - Kiwi Indsendt : |
|
|
Skræl kiwifrugterne og skær dem i skiver.
Pres appelsin og citron.
Bland kiwi, appelsin- og citronsaft med sukkeret i en skål. Lad blandingen stå i ca. 10 timer, så den afgiver saft. Kog derefter blandingen i en gryde i 2 min. Tag gryden af. Kom appelsinlikøren i og rør frugtpektinen i. Skum af og rør i 5 min. - det forhindrer frugten i at lægge sig i overfladen. Kom marmeladen på varme glas og opbevar dem koldt. Holdbarheden er ca. 6 måneder. |
|
Opskriften er vist 16000 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne - 2017-03-14 12:20:35 Den er hvinende sød, 500 g sukker er nok. Else - 2012-12-31 10:51:10 Man skal ikke komme 2 dl. Pektin i, medemindre man vil gå på marmeladen med træsko, men 2 ml. Smagen er god. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne