Abrikos-hybenmarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Abrikoserne skylles og klippes i strimler eller køres gennem kødmaskinen.
Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne, der kommes i det kogende vand og koges under låg 15 min. Frugterne sies fra og kan presses gennem dørslaget, så hybenkødet går igennem, men kernerne holdes tilbage. Abrikoserne dækkes med hybensaft og puré og udblødes her i 3-12 timer. Frugten koges mør 10-20 min. sukkeret drysses i og koges med 5-10 min. vaniljesukker og Atamon tilsættes. Marmeladen fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes. |
|
Opskriften er vist 21307 gange,
og udskrevet 550 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne