Hyldecitronmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : |
|
|
Citronskal, skiver og så mange af blomsterne man kan få med, køres en gang gennem kødhakkeren, eller i foodprocessor. Det skal ikke være mos. Vej det og kog det op med ca. lige så meget Cubansk rørsukker. Kog langsomt til skallen er klar i kødet, og det har fået marmeladekonsistens. Kom på skoldede glas.
Tips: Når man har fået lavet hyldeblomstsaften skal man unde sig at drikke den ufortyndet med et ordentligt skud whisky, eller gin, og en helt masse isklumper. Det smager helt vidunderligt, og man bliver fuld af det - hvis man ikke passer på. |
|
Opskriften er vist 14524 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-06-06 11:59:18 Tror det som skal bruges til denne opskrift er det som bliver tilbage efter man har lavet hyldeblomstdrikken. Men så vil jeg mene at det er vigtigt at den guleskal først skæres af citronen og bruges i drikken, hvorpå den vhide skal skæres af og kasseres inden citronkødet skæres i skiver. Den hvide skal smager bittert. Hyldeblomsterne bør plukkes fri af så meget stængel som muligt. per - 2005-01-01 01:01:01 Hyldeblomstskiverne er formentlig selve blomsterskærmen der tænkes på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne