Hokaidomarmelade
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Indsendt : Red : |
|
|
Hokkaido og æble skæres i grove stykker og kommes i en minihakker og hakkes til snulder. Det kommes i en gryde med ingefær, citron og appelsin saft og skal, samt vaniljestang og vand. Kog marmeladen ved svag varme i 45 minutter. Smag marmeladen til med sødemiddel.
Kom marmeladen på rene skoldede glas, der eventuelt er skyllet med lidt atamon. Tips: En anderledes marmelade, der smager dejligt på f.eks. groft knækbrød til morgenmaden. Smagen passer også fint sammen med ost. |
|
Opskriften er vist 12636 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne