Jordbær-rabarber-marmelade
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Marie-Louise Indsendt : Red : |
|
|
Skyl jordbærrene og fjern blomsten, medmindre bærrene er frosne, skyl også rabarberne, fjern toppen og bunden og skær rabarberne "stængerne" i skiver.
Hæld juicen i en gryde sammen med jordbær og rabarber og kog det i 20 min, eller til rabarberne er møre. Flæk vaniljestænger på langs og kom stængerne og marven i gryden sammen med sukker, citronsaft og - skal. lad det koge yderligere 10-15 min. Skum evt. marmeladen af og hæld den kogende marmelade på skoldede glas eller krukker. hvis marmeladen skal holde mere end 2 uger skal der tilsættets atamon. |
|
Opskriften er vist 25266 gange,
og udskrevet 677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jørn Roskær - 2011-07-01 19:34:38 Lavede den med hindbær og rabarber, limesaft istedet for citron, det blev super lækkert. anonym - 2009-07-07 08:46:11 Den bedste jordbær/ rabarber-marmelade til dato... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne