Ingefærmarmelade med æbler
Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede æbler skrælles, deles befries for blomst, stilk og kernehus og skæres i både. De koges med vandet under låg ca. 15 min. til de er helt udkogte. Citronskal og saft, samt snittet ingefær, ingefærlage og stødt ingefær røres i sammen med sukkeret. Marmeladen koges uden låg 5-10 min. Atamon tilsættes. Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 18950 gange,
og udskrevet 369 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (15 stemmer) |
|
Kommentarer dorthe - 2009-06-05 20:55:31 det smager fantastisk (og slette ikke stærkt) - jeg brugte almindelige æbler og så lidt mindre sukker samt en "slat" vaniliesukker Gerda Højer - 2008-01-10 10:29:44 jeg søgte efter marmelade af frisk ingefær, da jeg har en ret stor rod. mvh Gerda anonym - 2005-01-01 01:01:01 lidt, men dejligt stærk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne