Hindbærmarmelade med et strejf af chili
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
|
|
Rens hindbærrene.
Læg hindbær, sukker og citronsaft lagvis i en gryde og lad det trække 2 timer.
Tilsæt chili.
Bring bærrene langsomt i kog.
Småkog marmeladen uden låg i ca. 15 minutter.
Skum af.
Kom i rengjorte glas.
Luk til.
Opbevares mørkt og køligt. |
|
Opskriften er vist 16720 gange,
og udskrevet 261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne