Græskar Marmelade
Hovedingrediens : Grøntsager - Græskar Indsendt : Red : |
|
|
De skrællede græskar skæres i mindre stykker og først da vejes mængden. Græskarrene koges 30 minutter i vand der lige dækker. Derefter kommes sukkeret i samt saften fra de 2 citroner og stødt ingefær.
Marmeladen koges nu yderlig i ca. 30 minutter. Der røres jævnligt så marmeladen ikke brænder på. Tag gryden fra varmen og tilsæt konserveringsmiddel inden marmeladen hældes på rene glas. |
|
Opskriften er vist 30939 gange,
og udskrevet 1148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (13 stemmer) |
|
Kommentarer annelise - 2011-01-07 16:58:51 har lavet en anelse om paa opskriften. lidt mindre sukker og lidt mere ingefær (og helst friskrevet.) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne