Gulerodsmarmelade
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : |
|
|
Gulerødderne skrabes og rives fint. Koges møre med vandet under lag. Citronerne presses. Sukker, citronsaft tilsættes, og marmeladen koges 15-20 min.
|
|
Opskriften er vist 42720 gange,
og udskrevet 839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (12 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-01 15:49:08 Smager dejligt med lidt ingefær (frisk el. pulver) LILLIU - 2011-09-28 02:15:05 1/4 1 - hvad betyder det??? er det en kvart dl. eller en kvart L. eller? og skal marmeladen ikke jævnes? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne