Abrikos-blommemarmelade
Hovedingrediens : Bær - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede abrikoser udblødes i vandet 3-12 timer, males gennem kødmaskinen sammen med de udstenede blommer og koges sagte under låg ca. 30 min. Sukkeret drysses i. Marmeladen koges under omrøring 5-10 min., skummes og tilsættes Atamon. Den hældes i Atamonskyllede glas og lukkes.
|
|
Opskriften er vist 26169 gange,
og udskrevet 528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Trine - 2012-08-24 23:04:50 Rigtig god og nem! Jeg nøjedes med 300 g sukker og 50 g syltesukker, så den ikke blev alt for sød. Brugte stavblender til slut, for lige at få de største frugtstykker væk. Dejlig smag og konsistens! anonym - 2005-01-01 01:01:01 god har erstatter 50 gr sukker med syltesukker gør den lidt mere stift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne