Abrikos-blommemarmelade

Abrikos-blommemarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
125 g.tørrede abrikoser
1 dl.vand
1 kg.modne blommer
400 g.sukker
1 tsk.flydende Atamon
 
Opskrift:
De skyllede abrikoser udblødes i vandet 3-12 timer, males gennem kødmaskinen sammen med de udstenede blommer og koges sagte under låg ca. 30 min. Sukkeret drysses i. Marmeladen koges under omrøring 5-10 min., skummes og tilsættes Atamon. Den hældes i Atamonskyllede glas og lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 26218 gange,
og udskrevet 529 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-08-24 23:04:50
Rigtig god og nem! Jeg nøjedes med 300 g sukker og 50 g syltesukker, så den ikke blev alt for sød. Brugte stavblender til slut, for lige at få de største frugtstykker væk. Dejlig smag og konsistens!

  -   2005-01-01 01:01:01
god har erstatter 50 gr sukker med syltesukker gør den lidt mere stift