Pæremarmelade med fennikel og citron
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt af : Daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Skræl pærerne, fjern kernehuset og skær pærerne i mindre stykker. Skyl citronen og skær skrællen af med et juliennejern.
Læg pærestykker, citronskræl, vand, fennikelfrø og sukker i en gryde. Pres citronsaft direkte ned i gryden. Varm marmeladen langsomt op og lad den simre ca. 30 minutter. Mos evt. pærerne let med en gaffel, hvis stykkerne er for store. Bland 1 tsk rød melantin med 1 spsk sukker og bland det i marmeladen. Lad det koge op 2 minutter. Skold sylteglassene, skyl dem med atamon og hæld marmeladen på de skyllede glas. |
|
Opskriften er vist 10010 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne