Stikkelsbærmarmelade med rabarber
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Nip og skyl de lidt umodne stikkelsbær. Skær rabarber til og skær dem i mindre stykker.
Læg stikkelsbær, rabarber og sukker blandet op i en gryde med tætsluttende låg. Lad gryden langsomt varme op, til stikkelsbærrene begynder at afgive væde. Man kan evt. tilsætte lidt vand i begyndelsen, for at sukkeret ikke skal brænde på. Når stikkelsbærrene er blevet svagt lyserøde, slukkes for varmen. Hældes på skoldede glas og stilles køligt. |
|
Opskriften er vist 49570 gange,
og udskrevet 1261 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (21 stemmer) |
|
Kommentarer ABB - 2023-07-07 18:08:12 Der er altså klar forskel på syltetøj og marmelade!! Syltetøj = hele bær/frugtstykker Marmelade = blændede bær/frugt Karen - 2015-07-30 23:22:57 Mums! En rigtig god opskrift - men jeg gav den nu både lidt vanilje og et brev geleringspulver til marmelade, før jeg hældte den på glas. Anders - 2015-01-09 08:21:45 Hvis man ikke er så meget til bær, kan man så blænde opskriften og få en lidt cremet marmelade? Tina - 2009-06-24 10:24:52 Bliver super med en ½ stang vanille i ;o) Per - 2005-01-01 01:01:01 Jeg fik godt 2 liter af denne portion |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne