Sharon marmelade/kakimarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Kakifrugt Sharonfrugt Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Når skallen er fjernet fra de modne kaki'er, deles de i to, og frugtkødet presses gennem en si.
Varm sukkeret lidt op i ovnen i nogle minutter, og bland derefter frugtkød, sukker og vand. Hæld det hele op i en gryde, og lad sukkeret smelte, men du hele tiden rører. Når alt sukkeret er smeltet, øges varmen, og blandingen koges indtil den er ved at stivne. Skum eventuelt af, inden marmeladen efter ti minutters afkøling puttes i rene opvarmede glas. Luk glassene, og opbevar kaki-marmeladen tørt og mørkt, indtil den skal spises. Tips: Kaki kaldes i Danmark ofte for sharonfrugt, mens det italiensk navn er caco i ental og cachi i flertal. Andre navne er japansk persimmon eller daddelblomme. |
|
Opskriften er vist 14109 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Kaki - 2019-12-03 18:34:05 Smag frisk Helena - 2011-06-30 15:35:09 Jeg tog 5 frugter(900g) og 2 små æbler. kun 275g sukker og lidt 1tsk vaniliesukker, ingen vand.. det blev rigtig godt. Dog bruger jeg geleringspulver til marmelade. =) Mette - 2010-12-13 16:35:39 Alt for sød. 1/3 sukker er nok. Tilføj evt. 2 æbler og lidt revet citonskal. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne