Blommemarmelade med valnødder
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
De skyllede blommer halveres, udste-nes og koges under låg i 10 min. med appelsinskal, appelsin- og citronsaft. Sukker tilsættes og koger med i 5 min. Valnødder og Grand Marnier tilsættes. Rød Melatin blandes godt med 2 spsk. sukker og tilsættes under omrøring i den kogende frugt. Koges i 2 min. Marmeladen hældes på små rene og skoldede glas, der straks lukkes. Efter afkøling skal marmeladen opbevares i køleskab.
|
|
Opskriften er vist 20403 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne