Mirabellemarmelade, rød
Hovedingrediens : Bær - Mirabelle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl mirabellerne. Halver dem og fjern stenene.
Kom mirabeller, appelsinsaft, vand og sukker i en gryde og bring det langsomt i kog. Småkog marmeladen uden låg i ca. 20 minutter. Pisk marmeladen igennem. Tilsæt evt. geleringsmiddel, hvis der ønskes en tykkere konsistens. Kom marmeladen på rengjorte glas. Luk til. Opbevares mørkt og køligt. |
|
Opskriften er vist 22812 gange,
og udskrevet 677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne