Solbærmarmelade med brun rom
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rib bærrene af stilkene og skyld dem.
Kom bærrene i en tykbundet gryde og tilsæt sukker og citronsaft. Bring det i kog og lad det småkoge i 10 minutter. Rør jævnligt i gryden. Tilsæt ½ -1 dl mørk rom og rør det i marmeladen. Tilsæt atamon. Kom den varme marmelade på skoldede glas og luk straks til. |
|
Opskriften er vist 61611 gange,
og udskrevet 1089 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Susanne - 2022-07-18 18:04:38 Mindre sukker, 40% sukker Betina - 2021-11-14 13:36:31 Jeg bruger Jamaica Rom og tilsætter 1½-2 tsk rød melatin. Giver efter min mening den bedste konsistens, og det smager skønt. kim - 2021-08-02 17:33:31 piller i blomsten af ? Henrik - 2021-07-20 11:20:39 God opskrift, men jeg synes der skal melatin i. 2-3 tak. giver en god konsistens. Anne - 2020-07-26 17:02:22 Det er jo syltetøj og ikke marmelade?? Peter - 2014-07-24 15:12:10 Mørk rom giver den bedste smag :-) Margot Mulvad - 2009-08-30 11:00:45 Jeg har tilføjet 3 tsk. rød Melatin og kun brugt 400 gr sukker. Det gør den tykkere og knap så sød (men smag og behag er jo forskellig...). Per - 2009-08-04 20:42:32 Jeg ved ikke med atamonpulver, men flydende atamon kan du købes i de fleste supermarkeder, og det kan fint bruges i stedet for pulver anonym - 2009-07-31 17:30:12 HVOR KØBER MAN ATAMONPULVER? MVH METTE Tove Riege - 2008-07-13 12:02:52 Hvorfor mørk og ikke lys rom? Per - 2007-07-14 11:33:20 Denne portio giver 1½ L marmelade, men jeg syntes den er lige tynd nok til min smag, skulle måske tilsættes lidt rød melatin. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne