Gulerod-abrikosmarmelade uden sukker
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fedtfattig opskrift Indsendt : |
|
|
Abrikoserne sættes i blød i ca 3 dl. vand et døgn.
Gulerødderne rives groft og koges sammen med abrikoserne, iblødsætningsvandet, citronsaften.
Citronsyren og sødestoffet tilsættes.
Det hele koges i 30 minutter.
Der må røres af og til i gryden.
Til sidst tilsættes atamonen eller den i koldt vand udrørte melatin, hvis marmeladen ønskes meget stiv.
|
|
Opskriften er vist 31975 gange,
og udskrevet 878 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-06-23 23:54:10 Jeg klipper tørret abrikoser over, sætter dem i blød natten over, de skrællede gulerødder skæres i tykke skiver og hældes ved. Koges og blendes inden tilsætning af sødemiddel. Der kan købes speciel sødemiddel på apoteket til anvendelse af syltning og bagning. NB. hældes i SMÅ atamon skyllede glas! Elsebeth - 2010-12-14 20:20:44 Er det friske eller tørrede abrikoser, der skal bruges? Og kan man ikke bruge sukkererstatning, som ikke er flydende?? helga - 2008-01-09 11:42:03 god marmelade Lene - 2007-02-09 17:01:49 Super god marmelade, kan varmt anbefales Bente - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk god mamelade |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne