Kirsbær-ribsmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Kirsebær Indsendt : |
|
|
Udsten kirsebærrene og hak dem groft ( evt. i en foodprocessor ).
Læg dem i en skål sammen med de ribbede, skyllede ribs og giv dem 5 min. ved fuld effekt 600w under låg.
Rør sukker i bærrene og giv dem yderligere ca. 5 min. ved ved fuld effekt.
Rør rundt et par gange undervejs.
Tilsæt evt. gelerings og konserveringsmiddel rørt op med lidt sukker og fyld marmeladen på et rent glas, der lukkes til med det samme.
|
|
Opskriften er vist 22826 gange,
og udskrevet 425 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer henrik - 2009-07-12 17:21:28 det her er jo ik en opskrift! pjevs - 2009-07-06 11:33:36 Det må være i microovn??? Hvor længe skal det ha på komfur, og skal det ikke skummes. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne