Æblemarmelade med kanel
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Æblerne (gerne guldborg) koges møre, presses gennem et dørslag og kommes tilbage i gryden.
Sukker og kanel tilsættes. Til sidst tilsættes atamon (læs pakkens brugsanvisning). |
|
Opskriften er vist 81115 gange,
og udskrevet 2035 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (26 stemmer) |
|
Kommentarer MrNuser - 2012-08-30 17:48:16 Æblerne kan koges i 20 minutter, uden vand, evt 1/2 dl. Brugte Landlord sødemiddel, fra Rema 1000.( 65 gram = 650 G )Da jeg kender et par der har sukkersyge..Blendede det hele direkte fra gryden, har tit tænkt på om stavblender kan tåle varmen, det kan den åbenbart..Lod lige køle lidt..Atamon tilsættes når, æblerne er kogt og de andre ingredienser er, Blandet i. Husk hygiejne, ikke fingre i eller urene redskaber, atamon tilsættes jo for at det kan holde flere år..Ikke nødvendig at skrælle æblerne..Efter min mening , skal der kun en strejf af kanel i.. anonym - 2011-09-30 00:38:54 Jeg har lige lavet den hvor jeg skiftede en 3. del ud med gulerøder og rev æble og gulerøderne i stedet... mums det er godt.. M - 2009-12-18 08:36:15 Hvor meget vand skal man bruge? ES - 2009-12-11 15:36:05 Atamon er allergifremkaldende hos mange, hvad med at foreslå alternativ konservering? Er konserveringsmiddel over hovedet nødvendigt? Per - 2009-09-26 14:31:12 Vi skrællede æblerne og befriede dem for kernehus. Da de var kogt møre blendede vi dem med en stavblender i stedet for at køre dem gennem en sigte. Sukkeret tilsættes og marmeladen koges op i kort tid. Tages af varmen og atamon tilsættes. Sumavi - 2008-09-25 14:15:40 Man kan bruge farin i stedet for sukker... Dog ikke ligeså meget... det giver en dejlig krydret og varm smag--- birgit - 2008-09-10 17:51:15 en dejlig nem opskrift og det tager ikke lang tid jette - 2007-11-20 15:40:29 PS. hvis du kommer lidt (efter smag) kerdemomme i, samt tørrister nogle pinjekerner så de bliver lidt mørke ! er det en super julemarmelade!!(sukker kan let erstattes m diabetes"sukker" jette - 2007-11-20 15:36:39 den er pragtfuld den mmarmelade .. of jeg er en af dem der syntes om kortfattede opskrifter :-) Forviret?! - 2007-10-31 19:56:33 Jeg har aldrig lavet marmelade før, og jeg syntes det er en for dårlig vejledning! Lotte - 2007-10-04 09:32:33 fantastisk marmekade, men opskriften er alt for kortfattet. især hvis man ikke har lavet marmelade så mange gange før. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne