Engelsk ingefærmarmelade

Engelsk ingefærmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Krydderurter - Ingefær

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.røde, skøre rabarber
1000 g.sukker
15 g.hel ingefær
100 g.syltet ingefær
3 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Rabarberstilkene vaskes, snittes i centimeterlange stykker, drysses med sukker og stilles lunt 1-2 timer eller koldt 1 nat. Hel ingefær pakkes i gaze og lægges i gryden. Rabarber, sukker og ingefær koges 15 min. under jævnlig omrøring. Syltet ingefær kan købes i glas. Frugten skæres i småstykker og blandes i marmeladen sammen med lidt af lagen. Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses i. Marmeladen koges kraftigt igennem i 2 min., posen med ingefær fjernes og der skummes, fyldes på glas og lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 34231 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-12-03 11:33:10
Rabarberkompot med ingefær er da ikke ingefærmarmelade... Hvorfor iøvrigt er bruge syltet ingefær når man laver marmelade. Bruger man så også syltet jordbær til jordbærmarmelade?? Nej vel.