Melonmarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Melon Fryseegnet : ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Melonen halveres, og kernerne skrabes ud.
Skrællen skæres fra, og frugtkødet skæres i små tern.
Den væde der løber fra melonstykkerne, kommes i en gryde (er der ikke ca. 1½ dl. Erstattes med appelsinsaft).
Væden opvarmes, og der tilsættes sukker og citronsaft.
Den varme lage hældes over melonstykkerne og står et par timer.
Derefter sies væden fra, og den gives et opkog, hvorefter ingefær og konserveringsmiddel tilsættes. Melonmarmeladen kan suppleres med andre frugter f.eks. 500 g. udstenede druer. |
|
Opskriften er vist 10622 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne