Solbær-hybenmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Solbær Indsendt : Red : |
|
|
Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne. De flækkes. Kernerne skrabes ud. Skallerne skylles, hakkes groft og koges i vandet 15 min. under låg. Solbærrene røres i og gives et opkog. Sukkeret tilsættes, koges med 5 min. Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses. marmeladen koges stærkt 2 min. og fyldes i glas, der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 15169 gange,
og udskrevet 316 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2011-07-30 19:02:39 Prøv ribs i stedet for solbær - og tilsæt lidt vanille - det er bare godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne