Solbær-hybenmarmelade

Solbær-hybenmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.hyben eller 500 g rensede hybenskaller
5 dl.vand
1 kg.solbær
1 kg.sukker
3 tsk.Rød Melatin
 
Opskrift:
Blomst og stilk klippes af hybenfrugterne. De flækkes. Kernerne skrabes ud. Skallerne skylles, hakkes groft og koges i vandet 15 min. under låg. Solbærrene røres i og gives et opkog. Sukkeret tilsættes, koges med 5 min. Melatin og 2 spsk. ekstra sukker blandes godt og drysses. marmeladen koges stærkt 2 min. og fyldes i glas, der lukkes.





karakterer:
Opskriften er vist 15169 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-07-30 19:02:39
Prøv ribs i stedet for solbær - og tilsæt lidt vanille - det er bare godt.