Jordbær marmelade
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Amatøren Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil blomsten af jordbærrene, skyl og halver dem.
Jordbær, sukker og vanilje kon kommes i en gryde og vendes blidt rundt. Vandet kommes ved og der tændes for gryden. Det skal koge i 20 min. Efter de 20 min skummes marmeladen for urenheder med en ske og der tilføjes saften fra en halv citron igennem en sigte henover gryden. Når dette er gjort kommes rød melatin i (følge anvisningen på pakken) lad det få et opkog og tag et par dråber på en underkop og vent et par minutter, hvis det ikke sætter sig skal det have mere gelerings middel og endnu et opkog. Når det har en passende konsistens tilføjes atamon og marmeladen kan hældes på glas og gerne på køl. HUSK AT SKOLDE GLAS OG SKYLDE DEM MED ATAMON:) Velbekomme Tips: vedr gelering : HUSK DU KAN ALTID TILFØJE IKKE TRÆKKE FRA:) |
|
Opskriften er vist 52558 gange,
og udskrevet 704 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Poul Andersen - 2021-07-07 20:26:00 Pas på med sukker mængden - brugte godt nok en blanding af friske og frosne bær, men måtte tilføje ekstra citron. pia oesten - 2018-02-04 05:23:08 Super lækker marmelade,ikke sidste gang den bliver lavet fik stor ros fra familien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne