Fersken-grapefrugtmarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Grapefrugterne skylles, tørres og skæres i både, der snittes fint. Kernerne fjernes efterhånden. Frugten dækkes med vandet og koges sagte under låg i 20 min. Fersknerne skoldes, flås og flækkes. Stenene fjernes. Kødet skæres i både, der blandes i grapemosen sammen med Gul Melatin. Bringes i kog og koges 1 min. Sukkeret drysses i under omrøring. Marmeladen bringes hurtigt i kog igen og koges 1 min. Skummet fjernes. vaniljesukker blandes i. Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.
|
|
Opskriften er vist 15437 gange,
og udskrevet 246 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne