Alliancemarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Stenene tages ud og samtlige frugter skoldes og flåes. Stenene knuses, og nogle af kernerne blandes med frugtkødet og koges med sukkeret i en tykbundet gryde i ca. ½ time. Der røres i gryden, og man kan evt. passere massen igennem en sigte, om der er for store stykker kerne i. Konserveringsmidlet kan evt. tilsættes, jf. anvisning på pakken og marmeladen opbevares i skoldede atamonskyllede glas på et køligt, mørkt og tørt sted.
|
|
Opskriften er vist 24375 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne