Citron marmelade
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Bente Indsendt : Red : |
|
|
Vej citronen
vej samme mængde sukker eller rørsukker som citronen vejer. Kog den hele citron i 20 minutter ved svag varme, i en lille gryde dækket med vand. Køl af i kogevandet. Del citronen i mindre stykker i en skål, tilsæt halvdelen af sukkeret og blend med en stavblender. Tilsæt mere sukker efter smag, og kogevand/ vand hvis konsistensen er for tyk (kogevandet er lidt bittert). Opbevares i køleskab. |
|
Opskriften er vist 4485 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.2 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne