Blomme-pære-marmelade med fennikelfrø og sambuca
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : |
|
|
Skær blommer og pærer i både, og fjern både sten og kernehus.
Put alle ingredienser, på nær sambuca og geleringsmiddel i en gryde, og lad det koge ved svag varme i ca. 20 minutter.
Bland geleringsmiddel med 2 tsk. sukker, drys det i marmeladen under omrøring, og lad det koge med i 2 minutter.
Fjern gryden fra blusset, og rør sambucaen i.
Hæld marmeladen på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk dem til med det samme. |
|
Opskriften er vist 17950 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Djurhuus - 2007-08-16 21:46:57 Meget anderledes, men god nok. Hold evt. lidt igen med fennikelfrøene.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne