Blomme-nektarin-marmelade
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Skær nektariner og blommer i tynde både, og fjern stenene.
Bring frugten langsomt i kog med vand og sukker.
Skrab kornene ud af vanillestangen, og kog både korn og stang med.
Lad marmeladen koge ved svag varme ca. 25-30 minutter, eller indtil den tykner let.
Er marmeladen for tynd, si da lidt væske fra, eller lad marmeladen koge yderligere ind.
Du kan også blande geleringsmiddel med 2 tsk. sukker, drysse det i marmeladen under omrøring og lade det koge med i 2 minutter.
Hæld marmeladen på skolede glas skyllet med Atamon eller spiritus, og luk til med det samme. |
|
Opskriften er vist 19404 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2010-08-17 19:39:45 Hvor meget bliver der?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne