Æble-tomatmarmelade
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Indsendt : |
|
|
Tomater og æbler skylles og deles. Blomst og stilk og kærnehus skæres af æblerne. Frugten males hurtigt gennem kødmaskinen, blandes med citronsaft og varmes langsomt under låg. Mosen koges ca. 15 min. Det meste af sukkeret røres i og koges med i 5 min. Melatin og resten af sukkeret blandes godt og drysses i den kogende marmelade under omrøring. Marmeladen koges stærkt 2 min. og fyldes i varme, atamonskyllede glas, der bindes til med det samme.
|
|
Opskriften er vist 22433 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Elmo - 2018-08-23 12:49:58 Identisk med den i Tørsleffs Grønne Syltebog -smager godt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne