Hybenmarmelade 04
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt : Red : |
|
|
Store hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugten skæres atter igennem, hvorefter den skylles godt. Æblerne skrælles og skæres i mindre stykker. Begge slags frugt koges i vandet ved svag varme og under låg, indtil den er mør. Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koges til den er jævn ca. 20 min. konservering tilsættes og marmeladen hældes på glas, tillukkes tæt med låg.
Tips: marmeladen kan tilberedes med fintsnittede citroner i stedet for æbler. I så fald undlades citronsyren.
|
|
Opskriften er vist 11096 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-01 20:50:11 rigtig god opskift og nem. Det smager bare fantastisk Rimmer - 2008-07-29 16:23:23 Det er en rigtig god og nem opskrift. Det smager bare rigtig godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne