Hybenmarmelade 04

Hybenmarmelade 04, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hyben
500 g.syrlig æbler
2 dl.vand
500 g.sukker
1 tsk.citronsyre
1 spsk.konserveringsvæske
 
Opskrift:
Store hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugten skæres atter igennem, hvorefter den skylles godt. Æblerne skrælles og skæres i mindre stykker. Begge slags frugt koges i vandet ved svag varme og under låg, indtil den er mør. Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koges til den er jævn ca. 20 min. konservering tilsættes og marmeladen hældes på glas, tillukkes tæt med låg. Tips: marmeladen kan tilberedes med fintsnittede citroner i stedet for æbler. I så fald undlades citronsyren.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hybenmarmelade

karakterer:
Opskriften er vist 11083 gange,
og udskrevet 363 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-01 20:50:11
rigtig god opskift og nem. Det smager bare fantastisk

  -   2008-07-29 16:23:23
Det er en rigtig god og nem opskrift. Det smager bare rigtig godt