Limemarmelade med ingefær
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Indsendt : |
|
|
Læg limefrugterne i blød i koldt vand natten over.
Skyl og tør lime og citroner.
Skær skallerne af limefrugterne og citronerne i meget tynde strimler med et juliennejern eller meget fint med en kniv.
Fjern den hvide, bitre hinde fra både lime og citroner.
Skær frugtkødet i tern.
Fjern kernerne.
Kom frugtkød, skaller og ingefær i en gryde med vand.
Lad det trække til næste dag.
Kog frugterne i vandet i ca. 1 time under låg.
Rør sukkeret i.
Småkog igen uden låg i ca. 45 minutter, til marmeladen løber langsomt af en ske.
Skum af. Kom marmeladen på rengjorte glas. Luk til. Opbevares mørkt og køligt. |
|
Opskriften er vist 11242 gange,
og udskrevet 164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Ursula Nielsen - 2008-04-25 23:11:12 Smager himmelsk! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne