Aroniamarmelade med kanel (Surbærmamelade)
Hovedingrediens : Bær - Aroniabær - surbær Indsendt af : Solveig Christiansen Indsendt : |
|
|
frugten koges ca 20 min. med kanelstængerne, til den koger ud, herefter tilsættes sukkeret. det er ikke nødvenvigt med melatin, da marmeladen er tilpas tyk. atamon tilsættes, kommes på rene atamonskyllede glas, som bindes til nar de er kolde. de må gerne trække egt par dage, så sukkeret kan trænge ind i aroniaen.
|
|
Opskriften er vist 43517 gange,
og udskrevet 1312 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Solveig - 2018-09-08 17:41:32 Lækkert som fyld i en lagkage! Gunni - 2015-01-04 13:35:38 hvis man kommer glassene i ovnen på 100 grader er det ikke nødvendigt at skylle dem med atamon. Marmeladen kommes kogende i og låget skylles indvendigt med atamon inden det påsættes, straks efter påfyldningen af den varme marmelade anonym - 2014-08-24 15:27:38 Jeg bruger kun halvdelen af sukker , ellers bliver det alt for sødt efter min mening, anonym - 2013-08-25 19:16:28 En dejlig marmelade. anonym - 2012-11-21 21:51:54 En fantastisk god marmelade Victoria - 2012-10-18 13:07:57 Jeg kan godt lide en grov marmelade, så jeg river æblerne med skræl, så skal det kun koge 5 min og er rigtig lækkert Conni - 2012-10-02 08:14:52 Hvis der anvendes søde sommeræbler som f.eks. ananas æbler, kan sukkermængden halveres. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne