Pæremarmelade 02
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
|
|
Pærerne vaskes og snittes itu, men hverken skal eller kernehus må fjernes.
De sættes over ilden med det skyllevand der hænger ved dem når de løftes over i gryden med hænderne eller en hulske, og dampes så møre, at de kan røres gennem puresigten. For hvert kg. Pure bruges 500 g. sukker som brændes til karamel. Så snart det er blevet lysebrunt og dufter af karamel, hældes pæremosen i, og der røres kraftigt rundt til de to ting er gået op i en højere enhed. Så hældes marmeladen op i rene krukker og bindes til |
|
Opskriften er vist 11511 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne