Hybenmarmelade 02
Hovedingrediens : Bær - Hyben Indsendt af : Bamse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl frugterne i koldt vand, klip blomst og stilk af, halver frugterne og skrab kernerne ud med en teske.
Kom hybenskallerne i en gryde, tilsæt vand og citronsaft, flæk vanillestangen og skrab kornene ud, (gem dem) kom den tomme vanillestang i gryden, bring den i kog og lad hybenfrugterne koge ved svag varme og under låg et kvarters tid, de skal næsten være møre. Tilsæt sukkeret under omrøring og lad marmeladen koge færdig under låg og ved svag varme et kvarters tid, frugterne skal være helt møre, rør vanillekornene i, tilsæt Atamon. Fjern vanillestangen og skum marmeladen, hæld på rene glas og bind straks. |
|
Opskriften er vist 102390 gange,
og udskrevet 2208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-08-03 22:25:02 Hvorfor skal man gemme frøene ? Inge Sønderskov - 2016-07-30 12:51:15 Mindre sukker fremhver bærsmag. Torben - 2012-09-17 21:15:42 1½ kg er det rensede eller urensede bær? Heidi - 2009-08-04 15:41:44 Det er en nem opskrift, men det tager dog sin tid og ordne bærene. smager godt og friskt(; Anonym - 2008-08-04 12:37:57 Den er virkelig god!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne