Ingeborgs gode appelsinmarmelade
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Ulla Indsendt : |
|
|
Appelsiner citroner og grapefrugt hakkes i kødhakkeren.
Den hakkede masse koges godt med 2 l vand og ca. det halve af de 2 kg sukker. Resten af sukkeret blandes med marmelit der tilsættes til sidst. Hældes på glas.
Tips: Jeg bruger økologiske appelsiner og citroner som jeg hakker i kødkakkeren sammen med skrællen. Grapefrugten piller jeg og hakker med. Den røde grapefrugt giver en fin farve til marmeladen. Det er en stor portion der giver mange glas marmelade. |
|
Opskriften er vist 15692 gange,
og udskrevet 329 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2014-08-28 21:45:16 Det bliver en meget stor portion - jeg har ikke målt hvor mange liter - men omkring 4 liter tror jeg. Opskriften kan jo halvveres og måske kan der også komme lidt mindre sukker i. julie - 2013-12-18 15:29:57 hvor mange liter bliver der ca. Ulla - 2007-09-27 11:40:05 Jeg har i dag prøvet kun at tilsætte 1,5 kg sukker til min opskrift "Ingeborgs gode appelsinmarmelade - den smager lige så godt, og derved kan der spares lidt på sukkeret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne