Ingeborgs gode appelsinmarmelade

Ingeborgs gode appelsinmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Ulla

Indsendt :     

Ingredienser:
6 store eller 9 små appelsiner
2 citroner
4 rød grapefrugt
2 l.vand
2000 g.sukker
1 brevmarmelit pulver til 5 kg frugt
 
Opskrift:
Appelsiner citroner og grapefrugt hakkes i kødhakkeren. Den hakkede masse koges godt med 2 l vand og ca. det halve af de 2 kg sukker. Resten af sukkeret blandes med marmelit der tilsættes til sidst. Hældes på glas.

Tips:

Jeg bruger økologiske appelsiner og citroner som jeg hakker i kødkakkeren sammen med skrællen. Grapefrugten piller jeg og hakker med. Den røde grapefrugt giver en fin farve til marmeladen. Det er en stor portion der giver mange glas marmelade.





karakterer:
Opskriften er vist 15692 gange,
og udskrevet 329 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-28 21:45:16
Det bliver en meget stor portion - jeg har ikke målt hvor mange liter - men omkring 4 liter tror jeg. Opskriften kan jo halvveres og måske kan der også komme lidt mindre sukker i.

  -   2013-12-18 15:29:57
hvor mange liter bliver der ca.

  -   2007-09-27 11:40:05
Jeg har i dag prøvet kun at tilsætte 1,5 kg sukker til min opskrift "Ingeborgs gode appelsinmarmelade - den smager lige så godt, og derved kan der spares lidt på sukkeret.