Hyldeblomstmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Hyldeblomst Indsendt : |
|
|
Skyl citronerne grundigt, og skræl dem tyndt. Skær skallen in tynde strimler.
Bland hyldeblomstsaft, sukker og citronskal og saft i en kasserolle, og lad det koge i 10 minutter. Tag kasserollen af varmen. Skum marmeladen, og lad den stå i 15 minutter. Hæld marmeladen på skoldede glas, som straks bindes til. Opbevares koldt. |
|
Opskriften er vist 26980 gange,
og udskrevet 468 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Syltedreng - 2011-09-30 16:34:47 Den er rigtig god :) Mette Nielsen - 2011-06-13 16:57:20 Det må da absolut være hyldeblomstGELÉ, ikke marmelade, ikk? Lotte?? - 2009-05-11 14:20:12 Er det utønnet saft man bruger ?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne