Lime- og ingefærmarmelade
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime Oprindelsesland : Norge Indsendt : |
|
|
Vask limen godt og skær det grønne af skallen.
Del limen i to og pres saften ud.
Fjern stenene.
Den hvide skallet deles igen op og lægges i kogende vand. Lad det koge ca. 30 minutter. Rens og hak ingefæren fint. Skær den grønne limeskallen i fine strimler. Si væsken af og pres den hvide skal godt. Kasser den hvide skal. Tilsæt limesaft i væsken og kog op. Tilsæt ingefær og limeskal og kog mørt i ca. 40 minutter. Rør sukker i og kog til passe konsistens. Hæld på rene, varme glas og skru låg på. Tips: Passer godt til kylling, and, stegt kød og fisk, så vel som på toast. |
|
Opskriften er vist 18466 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne