Marmelade med hyldebær
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : |
|
|
Varm langsomt hyldebær og æbler op i den ringe mængde vand, der følger med efter skylningen. Kog det i 10 min.
Drys sukker i og fortsæt kogningen endnu 10 min. Da det er en lille portion, som hurtigt spises op, er konserveringsmiddel overflødig. Overbindingen behøver heller ikke at tages så nøje. |
|
Opskriften er vist 21648 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-10-16 21:20:20 rigtig god,lidt som brombær,kan måske spare lidt på sukkeret |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne