Hyldebærmarmelade

Hyldebærmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Hyldebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
¼ kg.hyldebær
¼ kg.syrlige æbler i små tern
¼ kg.sukker
 
Opskrift:
Varm langsomt hyldebær og æbler op i den ringe mængde vand, der følger med efter skylningen. Kog det i 10 min. Drys sukker i og fortsæt kogningen endnu 10 min. Da det er en lille portion, som hurtigt spises op, er konserveringsmiddel overflødig. Overbindingen behøver heller ikke at tages så nøje.





karakterer:
Opskriften er vist 30885 gange,
og udskrevet 876 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-10-26 18:43:18
Rigtig god marmelade

  -   2011-09-12 13:49:56
Den bliver ikke ringere af en gang stivelse

  -   2009-08-18 20:08:24
Jeg tror at "overbindingen" er det stykke papir man lagde under låget i gamle dage. "Den ringe mængde vand efter skylningen" betyder at du skal skylle bærene før brug.

  -   2008-09-17 16:30:46
Hvad er "overbindingen" og den "ringe mængde vand efter skylningen"