Hyldebærmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Hyldebær Indsendt : |
|
|
Varm langsomt hyldebær og æbler op i den ringe mængde vand, der følger med efter skylningen. Kog det i 10 min. Drys sukker i og fortsæt kogningen endnu 10 min.
Da det er en lille portion, som hurtigt spises op, er konserveringsmiddel overflødig. Overbindingen behøver heller ikke at tages så nøje.
|
|
Opskriften er vist 30885 gange,
og udskrevet 876 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Dorith - 2021-10-26 18:43:18 Rigtig god marmelade Jeppe - 2011-09-12 13:49:56 Den bliver ikke ringere af en gang stivelse Belinda - 2009-08-18 20:08:24 Jeg tror at "overbindingen" er det stykke papir man lagde under låget i gamle dage. "Den ringe mængde vand efter skylningen" betyder at du skal skylle bærene før brug. kristian - 2008-09-17 16:30:46 Hvad er "overbindingen" og den "ringe mængde vand efter skylningen" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne