Havtornmarmelade
Hovedingrediens : Bær - Havtorn Indsendt : |
|
|
Æbler og svesker koges i saften, til de moser, smages til med sukker og tilsættes evt. lidt melatin med pektin. Da smagen er noget speciel, kan det være en god ide at lave små portione til at fryse og tage frem en gang imellem.
|
|
Opskriften er vist 59516 gange,
og udskrevet 1048 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Ib Skaale - 2017-10-07 17:00:25 Har lavet den flere gange. Det er affaldsæbler jeg bruger hvor jeg har skåret det dårlige af. Og hverken melatin eller atamon, kun skollede glas. Bruger det også som vertindegaver. Lars - 2015-11-19 23:18:27 Hvordan kan man kalde det marmelade, når udgangspunktet er SAFT?? Marmelade tager udgangspunkt i frugt og bær - ikke saft!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne