Grønne tomat og æblemarmelade
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt af : Kirsten S. Indsendt : |
|
|
Tomaterne vaskes og skæres i kvarte. Æblet skrælles og skæres i tykke skiver. Frisk ingefær skæres i skiver. Citronen skrælles i skiver. Alt kommes i en gryde og der hældes lidt vand på - ikke for meget - skal blot lige dække bunden så det ikke brænder på. Koges ved svagt blus i 30 min. eller til konsistensen er tyk og det er kogt ud.
Sødes efter smag med sødemiddel og evt. citronsaft. Tilsæt lidt atamon og hæld på atamonskyllede glas og luk til med det samme. Tips: Kan også sødes med sukker. |
|
Opskriften er vist 6086 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne