Hyben-æblemarmelade
Indsendt af : Ladegaard Indsendt : Red : |
|
|
De rensede hyben koges i vand og citronsaft i ca. 15 min.
Æblerne skrælles, rives og tilsættes sammen med 1/2 af sukkeret, resten gemmes til tilsmagningen. Det hele småkoger ca. 20 min. under jævnlig omrøring. Marmeladen smages til, og kan evt blendes, hvis man vil undgå store hybenstykker i den færdige marmelade. Marmeladen skummes, tages af varmen, tilsættes atamon og hældes på glas, der lukkes straks. Tips: frugtmængden kan ændres så der er flere eller færre hyben, blot den samlede frugtmængde fastholdes. |
|
Opskriften er vist 1030 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne