Fignemarmelade med appelsinsaft
Hovedingrediens : Frugt - Figner Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : |
|
|
Fjern stilk og "numse" fra fignerne og snit dem i mindre stykker, det gøres nemmest med en saks. Lad dem trække i appelsinjuicen i mindst to timer, gerne længere. Si saften ned i en tykbundet gryde og lad den koge ind til mindst det halve sammen med rosmarinkviste. Skru ned på lav blus og kom figner, citron, vanille og sukker i gryden. Lad det hele boble kort sammen til konsistensen synes rigtig. Ikke for længe, det kan gøre marmeladen sej. Fjern evt. noget væde med en ske hvis den synes for tynd. Hæld den lune marmelade på rengjorte glas og luk dem, når den er helt kold. Opbevares i køleskab.
|
|
Opskriften er vist 16006 gange,
og udskrevet 344 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne