Kaki-marmelade
Hovedingrediens : Frugt - Kakifrugt Sharonfrugt Indsendt : |
|
|
Når skallen er fjernet fra de modne kakier, deles de i to, og frugtkødet presses gennem en si.
Varm sukkeret lidt op i ovnen i nogle minutter, og bland derefter frugtkød, sukker og vand.
Hæld det hele op i en gryde, og lad sukkeret smelte, men du hele tiden rører.
Når alt sukkeret er smeltet, øges varmen, og blandingen koges indtil den er ved at stivne.
Skum eventuelt af, inden marmeladen efter ti minutters afkøling puttes i rene opvarmede glas. Luk glassene, og opbevar kaki-marmeladen tørt og mørkt, indtil den skal spises. |
|
Opskriften er vist 20885 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne