Stikkelsbærmarmelade med rom
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Bærrene nippes og skylles og hældes i en sigte til afdrypning. Sukker & vand koges til en sukkerlage, bærrene kommes i og marmeladen koges i ca. 20 min. ved svag varme. Marmeladen skummes hyppigt under denne kogeproces.
Lige inden marmeladen hældes på de rene glas, tilsættes den mørke rom. (Barcardi rom duer ikke. Der er ikke nok Rom-smag i !)
Glassene lukkes / bindes til starks.
Tips: Hvis mindre sukker end de 750 gr. skal der bruges Atamon som konncerveringsmiddel. |
|
Opskriften er vist 20855 gange,
og udskrevet 526 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Lone - 2009-07-27 20:46:03 Jeg brugte bare 280 g sukker og 125 ml mørk jamaicarom, 14 g Melatin og 1 sp.ske atamon, ½ stang vanilie, vand og bær som beskrevet det blev faaaaaaaaaaantastisk. Det er blevet favoritten i familien og omgangskredsen. anonym - 2009-07-13 20:23:51 Hvad menes der med 1 spsk pr. kg. bær? 1 spsk af hvad?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne