Diverse Hovedretter 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.8 -29

Oksetværreb til Dagmargryde

4.5 -10

T-bone steak med gratineret julesalat

4.1 -5

Oksespidsbryst med flødepeberrod

3.8 -3

Oksetykkam med hvidvin

4.8 -2

Tykstegsfiletbøffer med svampefyld

4.3 -2

Steak med indstegt gorgonzola

2.6 -4

Oksefilet med Auberginer

3.9 -4

Picadillo Mexicano

2.2 -8

Løgbøf - Engelsk bøf fyldt

5 -1

Gaspazio, estragonbøffer eller Bøf de Julius

5 -1

Poulard i paprika (Stegeso)

4 -2

Orientalsk kartoffelgryde

4.2 -17

Tyrkisk kartoffelgryde med kogt kød 02

4.8 -3

Kartoffelgryde med fiskeruller

5 -2

Kartoffelgryde med kryddersmør

5 -1

Kartoffelgryde med spinat

1.4 -5

Kartoffelgryde med lam

5 -7

Maskeret sandart

2.1 -17

Sandart med æbler

4 -6

Redaktørens fiskegryde

3.1 -22

Spansk fiskegryde

4.5 -6

Mexicansk fiskegryde

4 -6

Fiskegryde med timiansauce

2.2 -28

Flæskesteg i UltraPlus fra Tupperware

4.8 -3

Oksefilet i maderia i stegeso

5 -1

Zigeunersteg i stegeso

5 -1

Oksetunge i madeira (Stegeso)

5 -1

Oksetunge i kaperssauce (Stegeso)

3.6 -7

Kalvenyresteg (Stegeso)

5 -2

Kalvefilet med karry og bananer (römertopf)

3 -2

Kalvekoteletter i grønsagsmos (Römertopf)

2.8 -3

Kalveflødegullasch i stegeso

3.8 -6

Kalvetunge i champignonsauce (Stegeso)

5 -1

Kalvetunge i oliven (Stegeso)

2.8 -2

Sprængt kalvetunge med grønsager (Stegeso)

3.5 -4

Nyreragout (Stegeso)

2.8 -2

Kalvehaleragout au printemps (Stegeso)

4.3 -3

Stegt svinekam uden spæk (Stegeso)

5 -1

Krydret svinekam (Stegeso)

2 -3

Svensk svinekam

2.8 -2

Sprængt svinekam med blomkål polonæse (Lergryde)

5 -1

Halskam med krydderurter (Lergryde)

4.8 -2

Fyldt ribbensteg i stegeso

3 -3

Røget skinke i rødvin (Stegeso)

5 -2

Skinke med spinat (Stegeso)

5 -1

Stegt krydret lammebov (Stegeso)

5 -1

Lammefrikasse (Stegeso)

2.8 -2

Lammebov i karry (Stegeso)

5 -1

Lam i asparges (Stegeso)

5 -1

Lammepilaff (Stegeso)

5 -3

Lam i kål (Stegeso)

5 -1

Lammeragout (Stegeso)

3.3 -8

Skotsk lammegryde (Stegeso)

4.5 -3

Ingefærkyllinger (Stegeso)

3.3 -3

Fransk hønsegryde (Stegeso)

2.8 -2

Høne ”calcutta” (Stegeso)

4.7 -3

Høne ”sirikit” (Stegeso)

3 -10

Burgunderhøne (Stegeso)

4.9 -4

Paprikahøne (Stegeso)

5 -2

Høne med grønsager (Stegeso)

5 -1

Høne a la marengo (Stegeso)

4.3 -2

Hønseragout (Stegeso)

5 -1

Poulard i oliven (Stegeso)

4 -8

Poulard ”tokio” (Stegeso)

4.1 -5

Bulgarsk hønsefrikasse (Stegeso)

5 -1

Fyldt gåsehals (Stegeso)

2.8 -6

Agerhøns i madeira (Stegeso)

5 -2

Fyldte agerhøns (Stegeso)

4.3 -2

Stegte agerhøns (Stegeso)

5 -2

Stegt kalkun (Stegeso)

5 -1

Minni-kalkun med kastanjefyld (Stegeso)

4.3 -9

Stegte duer (Stegeso)

3.4 -9

Stegt vildand (Stegeso)

3.7 -9

Gammeldags stegt hare (Stegeso)

3.2 -3

Stegt hare (Stegeso)

3.3 -19

Dyreryg (Stegeso)

2.6 -12

Dyrekølle i kirsebær (Stegeso)

3.9 -7

Vildtragout (Stegeso)

3.6 -7

Jægergryde (Stegeso)

5 -2

Torskegryde (Stegeso)

2.6 -4

Fiskegullasch (Stegeso)

4 -3

Rødspættefilet en surprise (Stegeso)

4 -5

Schwizisk fiskegryde (Stegeso)

3.5 -3

Fiskegryde med tomater (Stegeso)

5 -1

Fiskeroulade (Stegeso)

5 -1

Pickelsteiner fiskegryde (Stegeso)

3.1 -4

Kinesisk fiskeret (Stegeso)

4.2 -13

Fransk fiskeret (Stegeso)

5 -1

Indonesiske fiskegryde (Stegeso)

2.3 -9

Ungarske fiskefileter (Stegeso)

4.8 -38

Fiskegryde med grønsager (Stegeso)

5 -1

Krydret fiskefileter (Stegeso)

3.9 -10

Kogt gedde (Stegeso)

3.1 -5

Makrel i gryde (Stegeso)

5 -12

Markrelfrikasse (Stegeso)

3.3 -6

Stegt ål på højkant (Stegeso)

2.8 -2

Rømerål (Stegeso)

5 -2

Ål i dildsauce (Stegeso)

5 -1

Fyldte sild (Stegeso)

5 -3

Sild i fad (Stegeso)



forrige    

næste