Spansk fiskegryde
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Spanien Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skrælles, skæres i skiver og koges i 10 min.
Gulerødderne skrælles og rives og saften fra citronen hældes over. Løg og hvidløg renses, hakkes fint og blandes. Et ildfast fad smøres i olie Læg kartoffelskiver, løg, reven gulerod, persille og fisk lagvis; begynd og afslut med kartoffelskiver (gem lidt persille til at garnere med). Tilsæt laurbærblade, salt og peber. Vand og hvidvin hældes over til det når ca. 3 cm fra kanten af fadet. Fadet dækkes med folie og sættes i en 225 grader C varm ovn i ca. 45 min. Folien fjernes, en del af væden hældes fra og der pyntes med persille. |
|
Opskriften er vist 13375 gange,
og udskrevet 300 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne