Spansk fiskegryde

Spansk fiskegryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
650 g.blandede fiskefileter og / eller fiskestykker - sej - torsk - ørred - rødspætte - skrubbe - ising – laks
 
1000 g.kartofler
250 g.gulerødder
2 løg
3 laurbærblade
3 fedhvidløg
1 bdt.persille skyllet og plukket
1 citron, saften herfra
2 dl.hvidvin
2-3 dl.vand
 salt
 hvid peber
 olie
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles, skæres i skiver og koges i 10 min.

Gulerødderne skrælles og rives og saften fra citronen hældes over. Løg og hvidløg renses, hakkes fint og blandes.

Et ildfast fad smøres i olie Læg kartoffelskiver, løg, reven gulerod, persille og fisk lagvis; begynd og afslut med kartoffelskiver (gem lidt persille til at garnere med). Tilsæt laurbærblade, salt og peber. Vand og hvidvin hældes over til det når ca. 3 cm fra kanten af fadet. Fadet dækkes med folie og sættes i en 225 grader C varm ovn i ca. 45 min.

Folien fjernes, en del af væden hældes fra og der pyntes med persille.





karakterer:
Opskriften er vist 13375 gange,
og udskrevet 300 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu